Начало Други Около 200 джудисти участваха в турнира „Недьо Ранчев“ (СНИМКИ)

Около 200 джудисти участваха в турнира „Недьо Ранчев“ (СНИМКИ)

Около 200 джудисти участваха в турнира „Недьо Ранчев“ (СНИМКИ)
0

Български отбори окупираха върха във всички възрастови групи.

Тимовете „Недьо Ранчев“ (Стара Загора), „Чавдар“ (Троян) и „СА Биоком“(Сливен) са големите победители на завършилия петнадесети международен турнир по джудо, който се проведе на 19 октомври в Стара Загора. Надпреварата е в памет на основателя на спорта в града – инженер Недьо Ранчев.

Бяха раздадени медали и грамоти на призьорите, а за отборното класиране на всяка гарнитура – купи. На първо място при момчетата са домакините от „Недьо Ранчев“ (Стара Загора), а втори завърши отборът на град Хасково. Трети са „ЦСКА-София“ и тимът на Тополовград.

При девойките младша възраст на първо място е отборът на „Чавдар“ (Троян), на второ са „СА Биоком“ (Сливен), а на трето: „Перм“ (Русия) и „Локомотив“ (София).

При юношите младша възраст на първо място е отборът на „СА Биоком“ (Сливен), на второ място е „Перм“ (Русия) и на третите места завършиха тимовете „Щит“ (Пловдив) и „Хаджи Димитър“ (Сливен).

В турнира участие взеха 183 състезатели от 21 клуба от България и Русия в две възрастови групи. Гости на проявата бяха заместник-кмета на Община Стара Загора, г-жа Красимира Чахова, заместник-председателя на общинския съвет на Общината, г-жа Даниела Лекина, Петко Крумов, главен експерт по спорт в Община Стара Загора, Антон Бюйлеков, представител на „Обществена организация Имперско православно палестинско общество“ , Христо Маев- генерален секретар на БФ Джудо, г-жа Спаска Илиева, спортен директор на БФ Джудо, Димитър Запрянов – заслужил майстор на спорта и Константин Матаров заслужил треньор на спорта.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.