Начало Други Локомотив София с отборната купа на международен турнир по джудо

Локомотив София с отборната купа на международен турнир по джудо

Локомотив София с отборната купа на международен турнир по джудо
0

С отборна купа за домакините завърши Международният турнир по джудо на клуб „Локомотив“. В надпреварата, която се проведе през уикенда в една от залите на стадиона в столичния квартал „Надежда“, взеха участие рекордните 900 състезатели от 63 клуба. Освен български отбори от цялата страна, сили премериха и клубове от Гърция, Сърбия и Македония.

Първото място в крайното отборно класиране бе завоювано от домакина „Локомотив“, чиито състезатели стигнаха до 11 златни, 9 сребърни и 14 бронзови медали. Веднага след тях се наредиха джудистите от „Хасково“ с 6 първи и по 5 втори и трети места. В топ три на клубовете влезе и „Шампион“ с по пет медала от трите отличия.

Класиране в отделните възрастови групи и категории може да откриете ТУК.

На официалното откриване на седмото издание на Международния турнир „Локомотив“ гости бяха президента на Българска Федерация по Джудо доц. Румен Стоилов, посланика на република Сърбия н. пр. доц. Желко Йович, вицепрезидента на БФ Джудо г-н Даме Стойков, спортния директор на БФ Джудо г-жа Спаска Илиева, генералния секретар на БФ Джудо г-н Христо Маев. Специален гост беше световния шампион по самбо Благой Иванов-Багата, който е възпитаник на клуба.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.