Начало Други Пандемията отлага семинара със Сайборг в София за юли (ВИДЕО)

Пандемията отлага семинара със Сайборг в София за юли (ВИДЕО)

Пандемията отлага семинара със Сайборг в София за юли (ВИДЕО)
0

Продължаващата пандемия от коронавирус провали поредното планирано спортно събитие у нас. През месец февруари 2021 г. трябваше да се проведе двудневен семинар с петкратния световен шампион по бразилско джу джицу (BJJ) Роберто Абреу-Сайборг. Ограниченията за спортни събития, трудностите с придвиждването между държавите и мерките по цял свят са накарали организаторите от „New Gen Management“ да изберат нова дата за събитието.

„Планираме да се проведе през месец юли“, лаконично коментира мениджърът Никола Атанасов.

Популярният бразилски боец в свръхтежка категория ще работи у нас съвместно с треньора Даниел Матрака и ММА състезателя Георги Валентинов. Семинарът му у нас е част и от планирано турне, което включваше още Украйна, Кувейт и Египет.

„Здравейте, приятели! Планирах да дойда в България за семинар, но рестрикциите заради COVID 19 и ситуацията в Европа, няма да се осъществи сега, през февруари, а ще го пренасрочим за юли. Надявам се да се видим тогава и да си изкараме хубаво. Много съжалявам, че това се случи, но се надявам да дойда за първи път в България през юли“, каза Абреу в специално видео обръщение към българските бойци и фенове.

Сайборг е петкратен златен медалист от състезанията на IBJJF без кимоно и шампион на абсолютната категория на ADCC.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.