Начало Други Петъчни прогнози: Закани или просто празни приказки?

Петъчни прогнози: Закани или просто празни приказки?

Петъчни прогнози: Закани или просто празни приказки?
0

Нещастието в летния уикенд е като посещение на извънземни раси. Чувал си за него, но така и не си го виждал. Краят на седмицата отново е тук, за да настани поне за кратко усмивки по лицата ни.

Бойните спортове са решили да ни залеят със събития в следващите два дни. Любителите на прогнозите лесно могат да се удавят в това море от „добри“ шансове, затова трябва да се подбира внимателно.

Мани Пакиао – Кийт Търман

Когато състезател със статута на „Пакмен“ играе, всички трябва да си извадим тефтерите и да записваме. Легендарният шампион в 8 различни категории вече е 40-годишен, но отново е фаворит. Готов да изложи пореден престижен скалп на витрината си… или където държи престижните скалпове. Тук просто победа за Мани изглежда твърде лесно и затова изборът пада върху „Мани Пакиао с решение или техническо решение“ за 2,40 коефициент. На пръв поглед доста висока ставка. Дано подводните камъни не са твърде големи.

Куче, което лае… не хапе. Народът е мъдър, а заплахите и заканите на Търман ще останат в пространството. Ако за всяка празна приказка в професионалния бокс се даваше по долар, някои състезатели щяха да събират прилично състояние.

Снимка: БТА (AP Photo/John Locher)

Дерек Чисора – Артур Шпилка

Сблъсък на двама мащабни и експлозивни боксьори. Връщаме се към успешната игра на „под“ рундове. Мачът да не завърши със съдийско решение – „ще се изиграят ли всички рундове – не“. Ставката е класическа – 1,80. И двамата не се славят като изкусни тактици. По-познати са на широката общественост с лудите си глави и тежките попадения.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.