Начало Други Полиция прекрати боя на Марсо и Големия

Полиция прекрати боя на Марсо и Големия

Полиция прекрати боя на Марсо и Големия
0

Уговореният в Интернет бой между Валери Матов-Големия (AMG) и Марсел Величков-Марсо е бил прекратен от полицията. Рапърите се бяха разбрали да премерят сили в близост до Националния дворец на културата в София.

Очаквано, срещата им събра поддръжници на двамата и зяпачи.

Това доведе до струпване на множество хора на едно и също място, което предивзика мигновена реакция от органите на реда. Полицаите са се явили по сигнал за неспазване на противоепидемичните мерки в първия ден на локдауна, а не заради меле, съобщава bTV.

Свидетели информират, че Марсо и Големия се разбрали да се бият по правилата на UFC, а не бокс, каквото беше първоначалното предизвикателство от AMG.

Именно той се похвали пръв в социалните мрежи с победата от сблъсъка.

„Не знам какво сте чули, какво сте видели. Тук (б.р. сочи си лицето) малко ме одраска моят приятел Марсо – да знаете от мен, че Големия е шампионът днес. Закараха го в Пирогов, че нещо имаше проблеми с рамото приятеля ми“, съобщи Валери Матов във видео на своя YouTube канал.

Все още няма реакция от другата страна.

Популярни рапъри се разбраха за ръкопашен бой (ВИДЕО)

Колаж: Tribune.bg

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.