Начало Други Празненствата за 2022-а на известни спортисти

Празненствата за 2022-а на известни спортисти

Празненствата за 2022-а на известни спортисти
0

Известни спортисти отпразнуваха посрещането на 2022-а по свои си начини, но еднаквото около повечето от тях беше, отбелязването в социалните мрежи.

Олимпийските шампиони по борба от Русия Роман Власов и Абдулрашид Садулаев се отличиха с дълги публикции в социалните мрежи, в които описват най-важните и хубавите си събития през изминалата 2021-а година.

Роман Власов определи като най-важното събитие за годината, раждането на сина му.

Садулаев пък описа годината си в една снимка.

ММА боецът Тай Туиваса пък посрещна новата година в Дубай. В компанията на приятели австралиецът изпрати 2021-а шумно, с много танци, коктейли и заря, които сподели в социалните мрежи.

На топлото време в Дубай се радва и Антъни Джошуа.

На съвсем различна вълна обаче е Хамза Чимаев. Ексцентричният ММА боец е предпочел минусувите градуси, заменяйки плажните дрехи със ски екип. Чимаев посрещна новата година в планински курорт, като не пропусна да пробва и местните ски писти.

Братът на Тайсън Фюри, Томи прекара празника с годеницата си в Ню Йорк. Двамата запечатаха спомен от този момент в социалните мрежи.

Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър отпразнува новата година в компанията на приятели и роднини, тествайки нестандартни коктейли.