Начало Видео Равносметки и очаквания в бойните спортове (ВИДЕО)

Равносметки и очаквания в бойните спортове (ВИДЕО)

Равносметки и очаквания в бойните спортове (ВИДЕО)
0

Редакторът на Boec.BG Борис Тонев анализира представянето на българските бойци през изминалата година в студиото на „България сутрин“ по телевизия Bulgaria ON AIR. Журналистът обърна специално внимание на новата верига галавечери SENSHI, успехите на дамите в бойните спортове и изкуства, и сподели своите очаквания за идните 12 месеца.

„През тази година жените показаха, че българските дами са много силни в света. Цели четири представителки на бойните спортове видяхме в „Спортист на годината“, коментира Тонев. „Албена Ситнилска спечели всичко, което можеше да се спечели през 2019 г. и тя ще атакува ринга в стил К1 през следващата година. Теодора Кирилова стана световен шампион по муай тай. И Теодора, и Албена нямат загуба през тази година.“

„Състезатели от над 16 държави дойдоха да премерят сили в четирите издания на SENSHI, има интерес от чуждестранни медии, които отразяват събитията.“

„Такива събития са един сериозен тест за всеки представител на ударните спортове и видяхме, че има бъдеще за такива събития в България“, каза Борис Тонев пред Bulgaria ON AIR.

Вижте цялото участие:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.