Начало Други Решиха къде ще се готвят националите по джудо

Решиха къде ще се готвят националите по джудо

Решиха къде ще се готвят националите по джудо
0

Всички надпревари в дисциплината са отменени до края на април

В петък националните състезатели на България по джудо заминават за спортната база на Белмекен. Там те ще прекарат триседмичен подготвителен лагер, разбра Boec.BG. Така отборът ще използва големия подготвителен период, който изникна след замразяването на сезона в бойното изкуство.

Джудистите ще се готвят в планински условия до 4 април.

НСБ Белмекен е едно уникално място, което подготвя състезатели от цял свят. Базата не е хотел за туристи или Спа…

Публикувахте от Ivailo Ivanov в Понеделник, 24 февруари 2020 г.

Те трябваше да представят страната ни в Рабат (Мароко) от 6 до 8 март, но местното правителство взе решение да не рискува със събирането на много хора на едно място и предпочете да го отмени. Българският отбор реши да участва на Големия шлем в Екатеринбург, който трябваше да започне на 13 март.

Впоследствие състезанието в руския град също пропадна заради заплахата от коронавируса. Замразяването на сезона обърква сериозно плановете на спортистите, а опасността от пандемия накара МОК да обсъжда вариант за изместване на Олимпийските игри за 2021.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.