Начало Други Отмениха голям турнир по джудо заради вируса

Отмениха голям турнир по джудо заради вируса

Отмениха голям турнир по джудо заради вируса
0

Португалската федерация по джудо отмени двубоите от Европейската купа за младежи и деца в Коимбра (14-15 март). Причина за поредното провалено състезаение е разпространяващият се Коронавирус.

До момента в тази олимпийска дисциплина бяха отменени големите турнири в Загреб, Винтертур и Рабат.

Заради опасната зараза в редица други спортове се пренасрочват мачове или се провеждат пред празни трибуни. Към момента нямаме доказан случай на коронавирус у нас, но са взети мерки за превенция и бързо реагиране.

На някои места в Западна Европа властите взеха решение да спрат провеждането на всички спортни събития, изложби и всякакъв вида събиране на хора на обществени места за неопределено време.

Топ 5 ипона на Големия шлем в Дюселдорф (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.