Начало Други „Road House“ направи фурор в Amazon Prime Video

„Road House“ направи фурор в Amazon Prime Video

„Road House“ направи фурор в Amazon Prime Video
0

Новият римейк на Road House с участието на суперзвездата Конър Макгрегър в първата му голяма филмова роля представи най-големия стрийминг дебют в историята за Amazon Prime Video.

Филмът събра 50 милиона зрители по целия свят през първите две седмици от пускането си, което е най-голямата публика в историята за издание на Amazon MGM Studios.

„Новаторският, успешен дебют на Road House е доказателство за упоритата работа и ангажираността на целия филмов екип на Road House и актьорския състав на филма, воден от феноменалния Джейк Джиленхал. Светът наистина харесва това забавно, изпълнено с екшън пътуване, основано на изпълненията на Джейк, Конър Макгрегър, Даниела Мелчиор, Дарън Барнет, Били Магнусен, Джесика Уилямс, Лукас Гейдж, Артуро Кастро, Джей Ди Пардо и останалата част от нашия звезден актьорски състав. Страхотно е да видим как филмът се радва както на фенове на емблематичния оригинал, така и на огромна аудитория от нова публика. “, каза Дженифър Салке, ръководител на Amazon MGM Studios.

тагове: