Начало Други Гробаря: Нгану е новият Брок Леснар

Гробаря: Нгану е новият Брок Леснар

Гробаря: Нгану е новият Брок Леснар
0

Една от емблемите на кеча – Гробаря сподели своето мнение относно все по-честите сравнения между бившия шампион на UFC в тежка категория и негов колега в WWЕ Брок Леснар, с настоящата звезда Франсис Нгану. Двамата са определяни като много сходни, по отношение свирепите си действия в клетката, както и смразяващия си вид, с който респектират още преди самата среща да е започнала.

Леснар (5-3-1) спечели световната титла в едва третия си мач в октагона на UFC. Той нокаутира Ранди Кутюр във втория рунд през 2008-а в Лас Вегас, но защити пояса само два пъти, преди да го предаде изненадващо на Кейн Веласкес през 2010-а. В последните години постоянно се спекулира относно неговото завръщане в клетката, но след като през 2016-а победата му над Марк Хънт бе отнета заради позитивна проба за допинг, Брок така и не намира пътя обратно към UFC.

За сметка на това, Нгану (16-3) в момента е на върха на славата. Хищникът разби Стипе Миочич на 27 март тази година с брутален нокаут във втория рунд и оглави тежката категория на най-престижната ММА верига в света.

„Смятам, че сравненията между двамата са оправдани и Франсис е нещо като новата версия на Брок. Вижте само Нгану. При него сякаш има превключвач, който променя всичко. Само погледнете как изглежда. Размерите му, силата, начинът, по който нокаутира хората и пораженията, които нанася. Около него в момента има един, някак митичен статут. Като Майк Тайсън, когато прегазваше всичко по пътя си. Хората, които се изправят срещу него, губят още преди да ги е ударил. Леснар е сходен модел. Той бе истински Звяр. Само излизате срещу него и вече сте ужасени, защото освен че е мощен, той е и много бърз. Наистина има много неща, по които двамата могат да бъдат сравнени. Но най-вече става въпрос за онзи ужас, който противниците им изпитват, когато са срещу тях. С удоволствие бих гледал тяхната битка. И съм сигурен, че ако предложат достатъчно пари на Брок, той ще е готов да се изправи срещу Нгану”, споделя Гробаря.

Остава отворен въпросът, дали действително може да видим подобно зрелище. Въпреки желанието на много хора тази битка да се осъществи, то тя е малко вероятна, предвид че Леснар вече е на 43 години и извън кеча не е имал реална битка от 2016-а насам. Нгану от своя страна е в най-добрия си период и на 34 изглежда непобедим в октагона.