Начало Други Русев и Лейшли се биха с патерици (ВИДЕО)

Русев и Лейшли се биха с патерици (ВИДЕО)

Русев и Лейшли се биха с патерици (ВИДЕО)
0

Родният кечист бе нападнат в гръб от Ренди Ортън при сблъсъка си с Дрю Макинтайър.

Русев и Боби Лейшли продължиха с враждата помежду си. В шоуто Monday Night Raw българинът прикани бившия мма боец да излезе на ринга, за да решат двамата веднъж за винаги сметките си.

Лейшли се появи заедно с новата си половинка – Лана. Той обаче бе с патерици и заяви, че няма как да се бие в момента.

Лана съобщи, че битка ще има, но на ринга ще излезе друга звезда на федерацията, която да премери сили с родния кечист и това ще бъде Дрю Макинтайър. Ирландецът и българинът направиха страхотен мач като в края Русев предвкусваше победата. До нея обаче не се стигна поради факта, че Боби Лейшли го нападна в гръб, удряйки го с една от патериците си.

Това ядоса „Българския Брут“, който започна да налага американския си колега. В този момент Ренди Ортън се качи на ринга и направи любимата си хватка, изненадвайки Русев в гръб и осъществявайки „RKO“, след което двамата с Лейшли продължиха да удрят родния кечист. Поредният изненадващ момент дойде след като една от новите звезди на федерацията – въздушният ас – Рикошет се притече на помощ на пловдивчанина. Той буквално „изчисти“ ринга, спасявайки Русев от ударите на Ортън и Лейшли. Това може да се окаже и бъдещо партньорство на ринга между Русев и Рикошет.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.