Начало Други Русев и Лейшли се биха с патерици (ВИДЕО)

Русев и Лейшли се биха с патерици (ВИДЕО)

Русев и Лейшли се биха с патерици (ВИДЕО)
0

Родният кечист бе нападнат в гръб от Ренди Ортън при сблъсъка си с Дрю Макинтайър.

Русев и Боби Лейшли продължиха с враждата помежду си. В шоуто Monday Night Raw българинът прикани бившия мма боец да излезе на ринга, за да решат двамата веднъж за винаги сметките си.

Лейшли се появи заедно с новата си половинка – Лана. Той обаче бе с патерици и заяви, че няма как да се бие в момента.

Лана съобщи, че битка ще има, но на ринга ще излезе друга звезда на федерацията, която да премери сили с родния кечист и това ще бъде Дрю Макинтайър. Ирландецът и българинът направиха страхотен мач като в края Русев предвкусваше победата. До нея обаче не се стигна поради факта, че Боби Лейшли го нападна в гръб, удряйки го с една от патериците си.

Това ядоса „Българския Брут“, който започна да налага американския си колега. В този момент Ренди Ортън се качи на ринга и направи любимата си хватка, изненадвайки Русев в гръб и осъществявайки „RKO“, след което двамата с Лейшли продължиха да удрят родния кечист. Поредният изненадващ момент дойде след като една от новите звезди на федерацията – въздушният ас – Рикошет се притече на помощ на пловдивчанина. Той буквално „изчисти“ ринга, спасявайки Русев от ударите на Ортън и Лейшли. Това може да се окаже и бъдещо партньорство на ринга между Русев и Рикошет.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".