Начало ММА Дарън Тил обмислял да се престори на контузен
0

Дарън Тил обмислял да се престори на контузен

Дарън Тил обмислял да се престори на контузен
0

Най-дълбоките страхове на човек се показват в неочаквани моменти. Не правят изключение и професионалните бойци като Дарън Тил, който признава, че е бил изключително изплашен преди битката с Келвин Гастелъм на UFC 244.

Преди Тайрън Уудли нямаше кой да ме победи, но натрупах две загуби и това ми отне много от самочувствието. Не го показвах, но в комбинация с арестите и загубата на спонсори, беше истински водовъртеж за мен. Казвам ви, мислех си да се престоря на контузен преди двубоя, защото просто не исках да съм там. Бойците сигурно не говорят за това, но аз съм честен“, заяви британецът на пресконференцията след събитието в Медисън Скуеър Гардън.

Роденият в Ливърпул боец призна, че сега самочувствието му е отново на ниво и е щастлив, че двубоят все пак се е случил. Той разказа и за препятствията по пътя към Ню Йорк сити.

„Знаех си, че ще съм изморен от полета и ще задържа вода. Имах и няколко контузии и сякаш този двубой не значеше нищо за мен. Просто исках да се приключи с него. Не исках да победя, но и не исках да загубя. Знам, че с уменията, които имам мога да победя всеки в тази дивизия. Това не беше от най-вълнуващите битки, но Келвин не успя да ме докосне. Моите уважения към него, но просто уменията са ми добри“, добави бившият претендент за титла в UFC.

Скаузърът се появи на патерици на пресконференцията и обясни това с контузия, която го мъчи от дълго време.

„От мача с Каубоя имам контузия в коляното. Боря се с нея, когато коляното се подува, слагам лед. Най-вероятно просто ще го оставя да го бъде. Повечето бойци биха се оперирали, за да нямат проблем с лоу-кикове, но аз мога да ги понеса“, заяви 26-годишния бивш муай-тай боец.

Дарън Тил успешно дебютира в средна категория с победа над поставения под номер 4 при 84-килограмовите Келвин Гастелъм. Боецът и Дейна Уайт не назоваха следващ негов противник.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.