Начало Други Русев отпразнува рождения ден на майка си в България (СНИМКИ)

Русев отпразнува рождения ден на майка си в България (СНИМКИ)

Русев отпразнува рождения ден на майка си в България (СНИМКИ)
0

Завръщането му в родината се оказа най-ценният подарък за мама Славка.

Българският кечист Мирослав Петров Бърняшев (Русев) се завърна в България, за да отпразнува рождения ден на своята майка – Славка Бърняшева. Това се оказа и най-ценният подарък за нея.

„На път за летището… Да си прибера най-хубавия подарък за рождения ми ден“ , написа г-жа Бърняшева в профила си във Facebook още преди нейния син да кацне на българска земя.

Ден след чудесния повод, самият Русев пусна снимки от празника. Видно е, че тържеството е в най-тесен семеен кръг: баща му Петър, рожденичката г-жа Славка Бърняшева, неговият брат Димитър с приятелката си, както и домашният любимец Шеймъс ( кучето бе подарено преди време на родния кечист от звездата на световната федерация по кеч – Шеймъс ).

Съпругата на родния кечист Лана не бе част от събитието. Дали поради факта, че тя е в любовна афера с друга звезда на федерацията – Боби Лейшли или друго, не е ясно.

В момента родната звезда е един от най-изявените кечисти в WWE. Той бе част от отбора на Хълк Хоган, който спечели сблъсъка с този на Рик Светкавицата на събитието на федерацията, провело се на около 70-хилядния стадион „Крал Фахд“, в Рияд, Саудитска Арабия.

През тази седмица пък нашенецът се би с патерици с Боби Лейшли, който преди това прекрати сблъсъка на българина с Дрю Макинтайър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.