Начало Други Русев загуби титлата на САЩ от откачен японец

Русев загуби титлата на САЩ от откачен японец

Русев загуби титлата на САЩ от откачен японец
0

Българската звезда в развлекателните спортове – Александър Русев (Мирослав Барняшев), загуби титлата на Съединените щати. Той бе победен от екстравагантния японец Шинсуке Накамура.

Това се случи на класическия турнир „Royal Rumble“. Първенец в традиционното меле пък бе Сет Ролинс и по всяка вероятност ще премери сили с Брок Леснар на „Кеч мания“.

Денят на Русев този път не се състоя, въпреки подкрепата на красивата Лана. Русокосата дама викаше през цялото време за българина от непосредствена близост.

Извън шоуто тя се казва Си Джей Пери и е женена за пловдивчанина.

Русев е от точно 5 години във федерацията. За това време българинът победи едни от най-великите кечисти и си заслужи любовта на феновете.

Въпреки че в началото бе представян за руснак, успя да отстои позициите си. Преди всеки сблъсък с негово участие се развява българският трибагреник.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.