Начало Бокс Реваншът Уайлдър-Фюри ще бъде обявен скоро

Реваншът Уайлдър-Фюри ще бъде обявен скоро

Реваншът Уайлдър-Фюри ще бъде обявен скоро
0

Едни от най-добрите в тежката категория към този момент ще се срещнат между въжетата за втори път. Шампионът на WBC при най-тежките ще премери сили с британският майстор на бокса Тайсън Фюри. Двамата участваха в 12-рундов трилър миналата година, който не успя да определи по-добрия боец. Американецът записа два нокдауна, но „Краля на циганите“ спечели по-голямата част от рундовете и съдиите отсъдиха равенство. Сега боксовите фенове ще могат да се насладят на втори епизод от този епичен сблъсък.

„Реваншът между мен и Тайсън Фюри ще бъде обявен скоро. Може би след две седмици. Скоро ще го обявим официално, защото все още оправяме малки неща по двубоя. Ще направим още една епична битка. Не слушайте това, което приказва Еди Хърн. Битка ще има и тя ще бъде между Деонтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Това е всичко.“, коментира „Бронзовия бомбардировач“ пред TMZ на боксовата гала вечер Търман-Лопес.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.