Начало Други С баба Марта, джакпотите в тотото стават рекордни

С баба Марта, джакпотите в тотото стават рекордни

С баба Марта, джакпотите в тотото стават рекордни
0

Една от най-хубавите български традиции са мартениците. Освен у нас, те са популярни в Румъния и Молдова, срещат се и в Албания, Гърция и Северна Македония, където има население с български корени. Мартениците се носят до появата на първото цъфнало дърво.

Когато идва моментът, оплетените бели и червени конци да украсят нашите дрехи, ще бъдат проведени и традиционните тиражи на Спорт Тото, а приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на съдбата продължават.

През изминалия неделен тираж, изтеглената комбинацията в играта Тото 2 – 6 от 49 предостави 12 петици, но джакпотът отново оцеля и навръх Денят на Освобождението на България, на 03.03.2022 г. се очаква да достигне 8 450 000 лева, което ще го направи третия по големина в историята на тотализатора. Освен това, по-случай празника, чрез жребий един участник в 17-ти тираж на играта Тото 2 – 6/49 ще се сдобие с чисто нов автомобил.

В играта Тото 2 – 5 от 35 общите печалби през изминалия тираж, надхвърлиха 260 000 лв., а в четвъртък се очаква да достигнат сумата от 250 000 лв., като отново по-случай националният празник чрез жребии, ще бъдат изтеглени и 10 печалби от по 500 лв., измежду всички, взели участие в “Тото 2 – 5/35” за 17-тия тираж.

Не бива да пропускаме и джакпота, който може би ви очаква и в играта „Тото 2 – 6 от 42“, където прогнозната сума е 830 000 лева.

Късметът може да ви се усмихне и с печалбите от талоните на Спорт Тото и Държавна лотария. Така например, през изминалата седмица, участник от гр. Долни Чифлик изтри талон „CASH“ за 3 лв. и прибра 5 000 лв.

Футболната игра на тотализатора Тото 1 – 13 срещи, също е на път да натрупа солиден джакпот, тъй като никой не успя да разгадае мачовете тази събота и неделя, и през настоящата седмица се очаква да достигне сумата от 30 000 лв.

Редовните участници в игрите на Тотализатора не спират да трупат точки за допълнителни печалби, защото стартира и новата кампанията за лоялни клиенти на Спорт Тото – Великденска надпревара. От 01.03.2022 г. до 30.04.2022 г., всеки може да трупа точки на сайта на тотализатора toto.bg или в картите за лоялност, като всеки 2 лева залог генерират 1 точка, а 10 точки дават едно участие в жребия за 5х500 лв., 2х2500 лв. и една печалба от 5 000 лева.

Шансовете за печалби от игрите на Български Спортен Тотализатор никога не спират, и затова подсказват и допълнителните печалби в промоционалната кампания “ПЕЧАЛБИ ПЛЮС: Зимен Късмет”. В нея участват непечелившите талони на Спорт Тото и Държана лотария, а всеки регистрирал непечеливш талон на сайта lottery.toto.bg участва веднъж в седмичните тегления на кампанията и втори път в тегленето на големите парични печалби от 1000 и 3000 лв. в края на кампанията.

Както виждаме, шансовете с игрите на Спорт Тото са достатъчно, за да предизвикат късмета и може би точно сега е моментът, в който той ще ви се усмихне. Не губете кураж – до следващия тираж, защото който играе – има шанс!

тагове: