Начало Други Голям брой участници на самбо и джудо лагер „Самбо-70“

Голям брой участници на самбо и джудо лагер „Самбо-70“

Голям брой участници на самбо и джудо лагер „Самбо-70“
0

Между 3-ти и 6-ти януари се проведе традиционният отворен самбо и джудо лагер „Самбо-70“ в Москва. Над 600 атлети от 10 страни взеха участие в спарингите, разделени в 4 дни.

Бойците твърдят, че тренировъчният лагер е страхотна възможност да научат нови тънкости в бойните изкуства. Чудесен начин за подготовка за новия сезон в началото на годината.

Включиха се представители на Беларус, Казахстан, Румъния, Франция, Таджикистан, Германия, Сърбия, Киргизстан, Иран, Конго и бойци от над 50 руски града от 35 региона. Присъстваха 21 световни шампиони по самбо от различни години и категории.

Снимки: Иван Писаренко (Самбо-70)

„Стремим се към най-високото ниво на организация. Младите атлети добиват ценен опит по време на подобни лагери. Тренират редом до най-силните на планетата“, коментира президентът на московската федерация по самбо Ренат Лайшев.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.