Начало Други Шампионско влизане във форма с Албена Ситнилска

Шампионско влизане във форма с Албена Ситнилска

Шампионско влизане във форма с Албена Ситнилска
0

Близо година след като един от най-четените лайфстайл сайтове Tialoto.bg обнови визията си, предоставя възможност на читателите да направят същото.

От 6 май сайтът открива нова секция „Тренирай“, с помощта на която потребителите да изваят мечтаното тяло, следвайки съветите на популярни фитнес инструктори, инфлуенсъри и спортисти. Всички те ще дават ценни насоки за тренировки с бързи и трайни резултати.

Новата секция „Тренирай“ ще предостави разнообразно и полезно видеосъдържание йога упражнения и тренировки от фитнес залите на най-големите спортни центрове в страната.

Във вторник Tialoto.bg даде възможност на потребителите да тренират с многократната таекуондо и кикбокс шампионка Албена Ситнилска. Чаровната Албена показва как се вае перфектно тяло с високоинтензивна тренировка от 8 упражнения, за които не е нужна специална екипировка. През февруари тази година Албена дебютира с победа и на петото издание на голямата международна верига SENSHI.

„На пръв поглед тренировката изглежда лесна, но гарантирам, че ще натоварите цялото тяло, ще изгорите доста калории и ще рефрешнете тялото и духа“, обясни чаровната шампионка.

Линк към тренировката и ВИДЕО с Албена Ситнийлска: ТУК.