Начало Други Ще може ли да залагаме на бойни спортове в сайта на Бетано за България

Ще може ли да залагаме на бойни спортове в сайта на Бетано за България

Ще може ли да залагаме на бойни спортове в сайта на Бетано за България
0

Ако търсим краткия отговор на този въпрос,  тогава нека заявим спокойно – да. Малко по-дългият ще ни отнеме времето в рамките на следващите редове, но ако сте почитатели на бойните спортове и често искате да изразите мнението си и да направите прогноза за такава среща, то може да се възползвате и от BETano bonus и подозираме, че с предлагането на такъв ще успеем да разбулим някои  духове, защото този  бранд все още няма лиценз за България.

Точно по тази причина обяснихме, че ще срещнем някои проблеми при обясняването на някои от основните казуси, когато става въпрос за спортни залози.  Брандът е лицензиран само на територията на Малта, като в Европа това е повече от достатъчно, но за навлизането на родния пазар се изискват доста стъпки напред, които ще забавят значително процеса. Това също не ни изненадва, по една или друга причина, комисията е известна със своите драконови мерки и трябва да признаем, че си вършат работата брилянтно, след като в този сектор няма много поле за нарушаване на регламента, който е посочен от самото начало.

Експертите са на мнение, че нашите мерки са драконови, но и достатъчно справедливи, особено ако търсим оператор, с когото да започнем да се забавляваме. В този случай, посоченият вече преминава някои от драконовите мерки за сигурност и също така ще трябва да отговори на всички поставени изисквания, за да може да привлече и родните клиенти. Нетърпеливите все пак могат да намерят вратичка, за да проверят колко добри са коефициентите, особено в бойните спортове, а ако се запознаем малко по-подробно, няма да имаме никакви затруднения.

Какво обаче трябва да разберем, когато следим този оператор и фокусът ни е върху бойните спортове. Първо ще открием, че вниманието е насочено към бойни спортове като бокс и смесени изкуства – второто се налага все повече, особено след като искаме да се насладим на по-приятните изненади, освен това няма как да отречем и още една подробност, разполагаме с някои интересни бонуси и често коефициентите могат да се повишат, ако брандът ги постави в секцията за специални залози и добре познати мисии.

Няма как да се изненадваме и от факта, че поне за  бокса можем да открием и фокус към Олимпийските игри – такива предстоят много скоро, а не трябва да забравяме, че аматьорският бокс в своето ядро е не само красив, но и особено вълнуващ. Ако обърнем внимание на коефициентите и вниманието, което Конър МакГрегър регистрира при последната си поява, можем да забележим и колко много залози бяха направени. В това отношение брандът не пропусна да даде тази възможност и да зарадва своите клиенти.

Проблемите с лиценза са временно явление и макар да се минава значително по-бавно, не е трудно да открием, че има достатъчно клиенти, които вече проявяват повече от сериозен интерес, особено след като забелязваме, че не са малко  и хората, които с удоволствие  биха  решили да се възползват от по-добрите промоции на бранда. Не трябва да забравяме, че това е много  конкурентна среда, но по-важното е, че освен всичко останало, скоро можем да открием и наличието на родни промоции, с които да вземем най-доброто от бойните спортове. Не казваме, че в момента не може да се направи същото, но ако държите на протекция от родното ДХК, тогава това е начинът.