Начало Други Таекуондо и крикет заедно на събитие в Дупница (ВИДЕО)

Таекуондо и крикет заедно на събитие в Дупница (ВИДЕО)

Таекуондо и крикет заедно на събитие в Дупница (ВИДЕО)
0

Община Дупница домакинства на събитие, което включи демонстрации по таекуондо и игри на крикет. Любопитната инициатива бе организирана съвместно с Посолството на Пакистан.

Българска федерация по таекуондо се включи активно в мероприятието – в подкрепа на развитието на спорта и международните отношения.

Световният шампион Александър Джоржев, председателят на БФТ Слави Бинев, старши треньорът на националите Теодор Георгиев, лидерът на клуб „Гладиатор“ Христо Михалчев и деца от отбора се включиха в крикет надпревара.

Последва тацувална програма от Общината, дегустация на манго и друга характерна за Пакистан храни.

Силен интерес предизвика и представянето на традиционното за южно-азиатската държава изкуство „Truck art“.

По-рано през деня бяха проведвни срещи между кмета на Дупница инж. Чимнев и изпълняващия длъжността посланик на Пакистан – Алекс Мароан. Бяха посетени и емблематични места в Дупница.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.