Начало Други Треньор качи и свали 30 килограма, за да мотивира клиентите си

Треньор качи и свали 30 килограма, за да мотивира клиентите си

Треньор качи и свали 30 килограма, за да мотивира клиентите си
0

Историята на Адонис Хил и неговата клиентка Алис е вдъхновила хиляди хора по света, мотивирайки ги да се променят и да повярват в себе си. 

Как започна всичко?

През 2012 г. професионалният фитнес треньор Дрю Манинг забеляза, че има разрив между него и клиентите му, които не са доволни от формата си, всички те го потърсили да отслабнат.

Американецът забелязъл, че клиентите му мислят, че той не може да разбере какво преживяват те. Затова той специално качи 34 килограма, за да върви по този път с тях, да им даде пример и да им покаже, че мисията е възможна. 

Тази идея поражда и проекта на Дрю ,,Fit to Fat to Fit” – програма, в която 10 треньори от различни градове го предизвикват – първо да наддават тегло, а след това да отслабва с клиенти. Проектът функционира и до днес.

Историята на Адонис и Алис

Един от най-популярните участници в проекта беше Адонис Хил. Дрю беше убеден, че за да разбереш един човек, трябва да се поставиш на негово място. Когато Алис Кейн се обърна към него за помощ, спортистът веднага разбра основния проблем, който й пречи да отслабне.

Оказа се, че момичето е буквално “разбито, загубила е вяра в себе си. Тя е бил убедена, че никога няма да успее да отслабне, но Хил реши да докаже обратното и да премине през всички трудности при отслабването с нея.

Тялото на Адонис се промени драстично и лекарите дори настояваха за спиране на експеримента поради повишено кръвно налягане, както и поради факта, че тя е диагностицирана с хипертония и преддиабет.

Благодарение на общите усилия на 

Схемата зад отслабване не се основава на самата система за упражнения, а и на диетата, която се основава на факта за време на всяка устна на теглото.