Начало Видео Винг чун срещу ММА? (ВИДЕО)

Винг чун срещу ММА? (ВИДЕО)

Винг чун срещу ММА? (ВИДЕО)
0

Професионален ММА-боец от Китай прие предизвикателството практикуващ винг чун свой сънародник, като срещата помежду им приключи светкавично.

Сблъсъците между традиционни бойни изкуства и смесени бойни изкуства са изключително популярни в Китай най-вече благодарение на живеещия в Пекин треньор по ММА Сю Сиаодон, който публикува в Интернет клипчета как нокаутира съперници, занимаващи се с тай чи и винг чун, от 2017 г. насам.

Вдъхновен от тази тенденция, практикуващ винг чун китаец реши да предизвика професионален ММА-боец чрез видео, качено в местна социална медия. На призива му се отзова Ли Джинг Хонг и двамата се изправиха един срещу друг на ринга.

„Двубоят“, ако може да бъде наречена така срещата помежду им, продължи само няколко секунди, като на ММА-боеца му беше необходима само една комбинация от удари, за да прати съперника си на пода. Реферът на мача побърза да се хвърли между падналия в безсъзнание китаец, практикуващ традиционното бойно изкуство, и Ли Джинг Хонг, за да прекрати случващото се.

тагове: