Начало Други Владимир Далаклиев отпадна на четвъртфиналите в турнира за Големия шлем

Владимир Далаклиев отпадна на четвъртфиналите в турнира за Големия шлем

Владимир Далаклиев отпадна на четвъртфиналите в турнира за Големия шлем
0

Владимир Далаклиев приключи участието си в турнира за Големия шлем „THE BEST OF THE BEST“ по олимпийско таекуондо, който се провежда в Китай.

Възпитаникът на Пламен Трънски загуби на четвъртфиналите в категория до 68 килограма. Елиминира го водачът в световната ранглиста Ли Де-Хун от Република Корея – 13:6 (5:1, 8:5).

Владимир Далаклиев беше удостоен с огромната чест да получи персонална покана от Световната таекуондо техническа комисия за участие и да се бори за голямата награда за победителя в размер на 70 000 долара.

Припомняме, че това е второто издание на надпреварата. За нея се класират 16-те най-силни състезатели за сезона във всяка категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.