Начало Карате Ивет Горанова е „Спортист №1 на Плевен“ и през 2018

Ивет Горанова е „Спортист №1 на Плевен“ и през 2018

Ивет Горанова е „Спортист №1 на Плевен“ и през 2018
0

Каратистката Ивет Горанов отново бе призната за „Спортист №1 на Плевен“. Младата надежда грабна приза и през миналата година. Този сезон представителката на плевенския клуб „Петромакс“ завоюва исторически бронзов медал на Световното първенство за мъже и жени в Испания.

По пътя Ивет отстрани няколко от фаворитките, включително и световната №1 Анжелика Терлюга (Украйна). Конкуренцията на тазгодишното издание бе убийствена – близо 1150 участници от 140 държави.

Дни по-късно загуби в спора за 3-то място на престижния турнир в Шанхай, Китай. 18-годишната Горанова е в борбата за място на Олимпийските игри в Токио през 2020.

Нейни подгласници са боксьорът Иван Мечков („Спартак – Плевен“) и борецът Иво Илиев (СКБ „Изобор“).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.