Начало Други Всичко за летящите коефициенти – хит в сайта на Sesame

Всичко за летящите коефициенти – хит в сайта на Sesame

Всичко за летящите коефициенти – хит в сайта на Sesame
0

Всеки един спортен фен знае, че колкото по-високи са коефициентите, толкова по-високи са шансовете за  инкасиране на печалби. Това не е нещо ново и не трябва  да ни изненадва по никакъв начин. Букмейкърите знаят това, а анализаторите наблюдават точно такава практика в Sesame BG платформата е известна със своите наземни обекти, но сега прави експанзия в онлайн пространството и смеем да твърдим, че изградената платформа до този момент не може да ни разочарова, даже напротив – впечатлява с някои оригинални предложения.

Точно по тази причина в заглавието ще открием, че става въпрос за  добре познатите летящи коефициенти, които точно по пътя на логиката ни споделят за тази практика. Ако някога сте се чудили как работят тези цифри, нека ви отговорим.

Коефициентите се изграждат с помощта на статистика – този скучен предмет в университета. Позволяват ни да преценим какви са шансовете на даден тим или атлет да триумфира на терена и най-важното – колкото по-високи са, толкова по-ниски са шансовете му за успех. Точно това също не може да ни изненада, все пак ако имаме високи коефициенти на  един фаворит, то спортните залози нямаше да съществуват така, както ги познаваме.

Тук обаче има и една подробност, без значение колко прогнози прочетете, без значение какви анализи направите, спортът винаги може да ви изненада по определен начин и понякога дори отборът с най-ниски шансове може да преобърне класацията и да ни изненада по начин, който дори не подозираме. Това обаче е само една от специалните стъпки, когато говорим за успехи.

Какво тогава са летящите коефициенти? След като имахме доста интересни дербита от Евро 2020, а тепърва предстои да се запознаем със следващите изяви от родното първенство, европейският футбол и онези добре познати престижни турнири, а да не забравяме, че УЕФА подготвя още един специален турнир, където родните отбори могат да ни изненадат доста приятно.

Летящите коефициенти са повишаващи такива и най-вероятно могат да включват популярни спортни събития, но и някои по-малко популярни срещи,  които да спечелят вниманието на феновете. Принципно не е трудно да открием, че има и доста спортни фенове, които се интересуват от някои не толкова  популярни първенства.

Странно или не, когато спортът беше на пауза, повечето почитатели обръщаха много внимание на Беларус и точно по това време започнаха да никнат почитатели на клубовете из цяла Европа, а малко след това някои тимове дори получиха клубове от почитатели в Австралия. Всичко това не само не трябва да ни изненадва, но и да ни доказва, че спортните запалянковци обичат просто спорта и не се интересуват кой точно играе – всеки любим  спорт е красив и понякога нямаме нужда от големите звезди, за да гледаме качествена игра. Разбира се, летящите коефициенти – повишени за  определени срещи и с по-добри шансове за инкасирането на печалба, се обновяват доста често и когато искате да повишите шансовете си, задължително трябва да обръщате внимание на избраните дербита. Високите коефициенти тук не гарантират успехи, не си мислете, че ще се разминете без присъствието на анализи и четенето на статистики, това е необходимо звено, ако искате да получите колкото се може повече адреналин и разбира се – успехи. Препоръчваме все пак да играете разумно и отговорно, това е единствената стъпка  за успех в това отношение.