Начало Други Детайлен обзор на бетинг продуктите в Betano

Детайлен обзор на бетинг продуктите в Betano

Детайлен обзор на бетинг продуктите в Betano
0

Този бранд започна своята работа някъде през  2016 г. и не бързаше да се наложи в спортните среди с повече реклами или силово влияние в социалните мрежи. Тук откриваме един букмейкър с малко по-различна политика, в този случай става въпрос за betano оператора с демонстрация на професионализъм и сигурност във всяко едно предложение. Сигурно се чудите защо не сте го чули?

Една от причините е, че все още няма лиценз за родния пазар, което е пропуск – анализатори и финансисти смятат, че в близко бъдеще ще достигне сумата от половин милиард паунда, а ако изчислим броя на жителите на територията на страната, очевидно или разполагаме с много запалени и качествени почитатели, или имаме много добри спортни експерти.

Тук обаче трябва да поговорим малко за факта, че дори и все още да няма благословията на родната комисия по хазарта, този бранд вече привлича и родни почитатели, които с помощта на VPN или друг вид онлайн технологии, успяват да се възползват от пълния спектър с възможности.  Потенциалните клиенти вече знаят какви са те, но нека им обърнем малко повече внимание в следващите редове.

На първо място ще открием кеш-аут опцията, която винаги може да ни спаси от едно по-сериозно спортно разочарование, особено след като открием, че с него никога няма да се откажем от любимия си отбор. Никой не е пророк, а и спортът често разкрива своите изненади. Добрата новина е, че можем да го използваме доста смело за редица  предизвикателства.

На  следващо място ще обърнем внимание на опцията за пряко предаване, особено сега, когато летният сезон е в разгара си и има твърде малко хора пред телевизорите, това обаче не означава, че трябва да се лишават от любимия си спорт – гледането и правенето на спортни прогнози са вървели винаги за ръка и този букмейкър го знае.

Можем да открием, че имаме пълен и безплатен достъп към спортната статистика, освен това винаги трябва да обръщаме внимание на match combo селекциите – избират се няколко предложения за  предстоящите дневни дербита, а освен това не трябва да се изненадваме от някои други  допълнителни предизвикателства. Освен това имаме достъп и до така наречения ментор на спортни залози. Той има нужда от малко време, за  да се запознае с всеки играч, но след това ще дава полезни съвети за потенциални спортни събития или ще посочи някои статистически шансове за определени дербита. Това в никакъв случай не е лоша новина.

Не на последно място трябва да обърнем внимание на опции като супер коефициентите – известни са още като superodds, функцията за създаване на залог и ранно изплащане на залози. Супер коефициентите са известни и повече от ясни – когато имаме по-вълнуващ мач, за когото се очакват изненади, коефициентите на двата отбора ще бъдат повишени, след това имаме свободата да предложим наш собствен залог, а ранното изплащане може да ни накара да се насладим на по-доброто и бързо инкасиране на печалби. Все пак това не е никак лоша новина, особено след като често спорът може  да се реши много бързо. За съжаление не можем да бъдем категорични кога точно този бранд ще започне да оперира на територията на страната, но до експертите са на мнение, че евентуално първите опити и появи ще са около есента, когато европейският спорт се активира.