Начало Други Защо световните букмейкъри имат интерес към българския пазар

Защо световните букмейкъри имат интерес към българския пазар

Защо световните букмейкъри имат интерес към българския пазар
0

Българският пазар през последните години започва да става все по-апетитна хапка за букмейкърските компании. Залагането онлайн лека-полека навлезе у нас през последното десетилетие, а именно чуждестранните бетинг фирми спомогнаха в много голяма степен за дигитализацията и по-голямото удобство, което вече се осигурява на клиентите. А сред причините за този бум на популярността на залозите в онлайн пространството най-голяма заслуга може да се каже, че има световният гигант Bet365. Едва ли има особено много върли хазартни типове, които да не са чували или не са използвали услугите именно на този доставчик. Все пак, ако искате да се запознаете с пълната гама от услуги и интересни предложения на компанията, то може да го направите в това професионално ревю за Бет365.

Именно Bet365 беше сред първите водещи световни хазартни компании, които получиха лиценз от Държавната комисия по хазарт, с което придобиха възможност да доставят своите услуги на родния пазар. Не е никаква случайност, че голяма част от почитателите на тази дейност са клиенти именно на този сайт. Много от тенденциите, които доминират хазартния сектор в световен план, бяха внесени на родна почва именно от този букмейкър, с което и компаниите с български произход успяха да заимстват идеи и опит в създаването на атрактивно и любопитно съдържание, изпълнено с много добри възможности за печалби и вдигане на адреналина.

Това обаче не е единственият чуждестранен гигант в сектора на залаганията, който е лицензиран да извършва дейност в България. Подобно е положението и на Bwin, който се опитва да поддържа силната конкуренция, съответно и да даде алтернатива за желаещите да пробват късмета и познанията си. Това са и единствените две изцяло чужди компании с валиден лиценз за доставка на хазартни услуги на родния пазар, като в най-скоро българските фенове на залозите ще може да се запознаят с нов бумейкър, очакващ лиценз от ДКХ. С какво те са по-добри от своите конкуренти?

На първо време началният бонус на двете компании е сред най-високите на родния пазар, достигащ до 100% от първоначално вложената сума. Максимумът достига до около 200 лева. Освен това и честите безплатни залози, с които възнаграждават редовните си клиенти, печелят доверието на редица потребители. Разбира се, бидейки компании с многогодишна репутация на най-големите световни пазари, те успяват и да спечелят бонус точки, защото се смятат за по-сигурни и прозрачни в дейността си.

Не на последно място, специалните залози са едно от нещата, които привличат клиентите. Bwin е мястото, където може да намерите всякакъв тип залози за събития, които дори не са от света на спорта. Това отваря широко вратата пред любителите на светските и политическите интриги да може да се изявят и да припечелят. Всички тези елементи обаче лека-полека биват инкорпорирани и в големите български сайтове за залагания, така че е много вероятно в близките години да видим обрат в предпочитанията на хората. Вече има цели три български букмейкъри, лицензирани по стандартите на ДКХ, а с оглед на огромните инвестиции, които правят, за да добавят нови оферти за клиентите си, то е напълно реалистично да очакваме доверието на сънародниците ни да се пренасочи. Направи своя избор и ти, за да влезеш в голямата игра в хазартния сектор!