Начало Други Efirbet: Какво да имаме предвид, когато си избираме букмейкър

Efirbet: Какво да имаме предвид, когато си избираме букмейкър

Efirbet: Какво да имаме предвид, когато си избираме букмейкър
0

Сред най-трудните въпроси, които всеки начинаещ хазартен тип си задава, е на коя букмейкърска компания си заслужава да отдаде своето доверие. Многобразието през последните години стана наистина огромно, защото вече не само международните компании предлагат цяла плеяда от интересни оферти, но и българският хазартен пазар бележи страхотен прогрес през последните месеци и години. При условията на толкова сериозна конкуренция между отделните брандове става все по-трудно за обикновения потребител да избере. Затова сайтът на Ефирбет е на разположение на всички вас, които искате да разберете предимствата и недостатъците на всички родни и международни сайтове за залози. Дръжте се информирани, за да може винаги да правите най-добрият избор. Ще ви предложим някои критерии, към които да се придържате.

  1. Има ли лиценз компанията?

Както за всеки доставчик на услуги, на когото искате да се доверите, на първо място е важно да проучите дали съответната компания за залози има необходимото държавно и международно разрешително, за да предоставя съответните услуги. В случая с хазартните компании може да направите справка как стоят нещата поне на местно ниво. В този ред на мисли трябва да разберете дали компанията има лиценз от Държавната комисия по хазарт, който служи като разрешение за провеждането на дейността. Така ще сте сигурни, че няма да бъдете субект на определена измама, която да ви застраши имуществено и здравословно. Лицензът е гарант за прозрачност и сигурност.

  1. Размерът на стартовия бонус

Всеки потребител се интересува да види, че съответната компания предоставя любопитни оферти, които да го привлекат като клиент. Още при регситрацията получавате ясен отговор на въпроса, след като видите с какъв начален бонус ще бъдете възнаградени. Предимство винаги ще печелят тези компании, които предоставят по-висок стартов бонус и които дават възможност да теглите печалби след най-малък брой развъртания на сумата. Проучете тези подробности като видите правилата, зададени от съответния букмейкър.

  1. Клиентското обслужване

Проблемите винаги може да настъпят, докато си изграждаме залозите или пък чакаме да ни е печелившо предложението. Често се случва да искаме да затворим даден залог, но това да не се получава, поради технически проблем на самия букмейкър. В тези случай бързото и коректно клиентско обслужване може да е ключово. Всяка минута може да е ценна, а колкото по-бързо бивате обслужени, толкова повече ви се увеличават шансовете да изтеглите печалбата навреме.

  1. Коефициентите и наличните пазари

Знаем, че за всеки хазартен тип високите коефициенти са един от най-важните елементи на точния избор на букмейкър. Не само имате възможност за по-голяма печалба, но и не се налага да търсите начини да увеличите коефициента си с допълнителни събития, което често води до несполучлив край. Наред с това за всяка реномирана компания е важно да предоставя широк набор от събития, на които да се залага. Така се привлича по-голям брой клиенти, които от своя страна имат възможност да покажат знанията си в различни насоки. Всички печелят от по-голямото разнообразие на офертите.

Гореописаните критерии са само част от тези, които може да имате към даден букмейкър, а всеки поотделно може да продължи списъка за себе си. Есенцията обаче е, че трябва винаги да търсим най-доброто и сигурно решение на хазартните си въжделения.