Начало ММА UFC състезателка си откри дарителска сметка, за да покрива разходите си

UFC състезателка си откри дарителска сметка, за да покрива разходите си

UFC състезателка си откри дарителска сметка, за да покрива разходите си
0

Ако все още не сте убедени, че заплащането в най-популярната мултимилионна ММА организация в света се нуждае от спешна ревизия, то сега ще се убедите.

Във времена, когато един от най-великите бойци на UFC отказва да се завърне в клетката докато не бъде адекватно компенсиран за услугите си, други прибягват до всякакви и най-различни методи за оцеляването си.

Поредният пример за това е състезателката в категория „муха“ Сара Алпар. 30-годишната американка, която си заслужи договор с UFC през 2019-та, откри своя дарителска сметка, чрез която да покрива професионалните си разходи.

В момента Алпар се намира в подготвителен лагер за предстоящия ѝ мач срещу Ерин Бланчфийлд през септември. За осъществяването му обаче е нужно обезпечаването на спаринг партньори, подходяща храна и добавки, масажи и подобни процедури, пътувания и настанявания в хотели и още и още.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sarah “Too Sweet” Alpar (@toosweetalpar)

Все неща, които струват сериозни пари. За това Алпар е създала своя „Go Fund Me“ страница, където всеки може да я подкрепи с каквато сума сам прецени.

„Чрез тази краудфъндинг сметка аз ще мога да пътувам, да си покривам таксите в различните зали, ще мога да се храня подобаващо“, заяви в Instagram американката.

„Тренирам здраво всеки ден. Прекарвам поне 65 часа седмично в залата, за да постигна целите си. През останалото време уча и работя. Искам да успея в UFC, но няма да мога без вашата помощ.

„Ако искате дарете 5 или 10 долара, всичко е от помощ. Наистина се нуждая от вас“, допълва Алпар.

Освен ММА състезател, тя работи допълнително и в „Старбъкс“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sarah “Too Sweet” Alpar (@toosweetalpar)