Начало Други Как се използва функцията „Създай залог“ в bwin

Как се използва функцията „Създай залог“ в bwin

Как се използва функцията „Създай залог“ в bwin
0

В която и да е сфера на живот застоят и липсата на развитие се оказват пагубни, независимо дали става дума за личностното ви самоусъвършенстване, изграждането на все по-успешен бизнес, или нещо съвсем различно. Трябва да вървите заедно с тенденциите, а пък най-добре ще е, ако вие лично успявате да ги задавате. В това отношение няма разлики и в света на хазарта. Потребителите постоянно търсят нови възможности, за да увеличат приходите си от тази дейност, както и да си донесат една идея повече адреналин, залагайки на любимите си събития – в чести случаи спортни такива. Сред една от най-новите и иновативни оферти в света на залозите безспорно е опцията „Създай залог“. Тя вече е налична в редица сайтове за залози, включително и в сайта на b win онлайн, с чийто интригуващи опции можете да се запознаете и в по-голям детайл.

Мнозина от вас, навярно, са се ядосвали неведнъж от невъзможността да комбинирате няколко свои добре анализирани и проверени предположения за дадено спортно събитие в едно. В това отношение футболните залози са сред най-предпочитаните във всяко кътче на света. Блъскали сте си главата с часове над поредния тираж от завързани и интересни мачове, като в крайна сметка сред морето от възможности сте намерили няколко подходящи в рамките на един и същ мач. До скоро щяхте да останете разочаровани от невъзможността да комбинирате няколко свои избора за дадено събитие в рамките на един фиш. Дните на главоболия и нерви във връзка с този проблем вече са в миналото. Bwin вече има правилното решение за тези ваши нужди – опцията „Създай залог“.

Да започнем като представим опцията и разкажем за възможностите, които тя предоставя. „Създай залог“ ни позволява да комбинираме прогнозите си по няколко аспекта от дадена среща в едно. Тук периметърът ни за действие е доста широк, тъй като може да включим предположение за краен резултат, общ брой голове, точни удари, брой корнери, брой картони, голмайстори и др. По този начин вече няма да имаме потребност от това да добавяме рисковани залози за други събития от деня, с цел да вдигнем коефициента си за по-висока печалба. Вече може да постигнем тези свои намерения само чрез добавяне на прогнозите си за един-единствен двубой. Лимитът на зададенито от вас предположения за дадена среща е 10, което значи, че от един единствен мач може да ударите същински джакпот, ако изиграете правилно картите си.

Разбира се, наред с всичките си плюсове, тази опция има и някои подводни камъни. На първо място, „Създай залог“ може да се играе само на единичен фиш, без да имате опцията да го комбинирате с другите ваши прогноза на различни събития. Друго съществено ограничение е в това, че създаването на този тип залог е допустимо само преди старта на събитието и не е приложимо по време на самото му провеждане. На трето място, сайтът не позволява да изменяте залога си, след като събитието започне, а също така и премахва възможността ви за по-ранно затваряне – така наречения „кешаут“.

Рискът съществува, но това е едно от иновативните нови предложения в сайтовете за залози, които сме сигурни, че тепърва ще набират все по-голяма попуярност. Влезте и вие в играта със създаването на залози и опитайте да покажете експертното си око!