Начало Други Шакил О`Нийл се готви за мач с Пол Уайт! (видео)
0

Шакил О`Нийл се готви за мач с Пол Уайт! (видео)

Шакил О`Нийл се готви за мач с Пол Уайт! (видео)
0

Една от големите (буквално и преносно) звезди на НБА от близкото минало – Шакил О`Нийл се подготвя за мач с друга много внушителна фигура. Става въпрос за Пол Уайт, известен още като The Big Show от WWE. Бившият баскетболист призова организаторите на AEW Dynamite да направят така, че двамата да се срещнат до края на годината.

Шакил и Уайт трябваше да се бият на Кечмания преди няколко години, но това така и не се случи. Срещата им пропадна, като легендата на НБА съобщи, че всичко се е провалило заради документални неуредици и адвокатски прийоми. Сега обаче той се надява, че именно AEW ще направи този сблъсък възможен.

Вярвам, че не би трябвало да има проблеми да се бием на ринга. Преди години те бяха създадени от бюрократични спънки, но благодарение на AEW, не мисля, че Пол Уайт ще има къде да се скрие този път. Чувам, че говори някакви глупости по мой адрес, което е страхотно, защото ще вляза във форма и до края на годината трябва да го направим. Г-н Пол, готов ли си за мен?”, коментира ситуацията Шак.

Той се появи на едно от изданията на AEW през март, когато бе пратен в безсъзнание от Коуди Роудс. Гигантът бе съборен върху една от масите, за което заяви: „Направен съм от стомана, така че няма нищо счупено. Всъщност е забавно. Искаше ми се да имаше 17-18 хиляди зрители, за да го видят”.