Начало Бокс Фюри се готви със „следващия №1” за мача с Уайлдър
0

Фюри се готви със „следващия №1” за мача с Уайлдър

Фюри се готви със „следващия №1” за мача с Уайлдър
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (30-0-1) е намерил най-подходящия боксьор, с когото да прави спаринги, за да се подготви за третия мач с Дионтей Уайлдър (42-1-1). Това твърди един от промоутърите на „Циганския крал” – Боб Аръм.

Според легендата в бизнеса, в момента Фюри води подготовка със следващия №1 в дивизията. Става въпрос за 21-годишния Джаред Андерсън, който има перфектно досие от 9 победи, всяка една от които с нокаут.

Имаме момче, за което Тайсън ми казва, а и много други са на същото мнение, че ще бъде следващия голям световен шампион в тежка категория. Говорих с Фюри и той ми призна, че буквално го притискал до ръба на спаринг. Джаред Андерсън е невероятен и ще го видите в действие”, каза Аръм.

Младият американец, носещ прякора „Голямото бебе” ще боксира в един от подгряващите мачове на 24 юли. Той ще се изправи срещу ветерана Владимир Терешкин (22-0-1).

За Андерсън се изказва ласкаво и бащата на Тайсън – Джон Фюри. „В момента няма някой, който да е от нивото на Тайсън, или поне не съм видял. Има едно момче – Джаред Андерсън. Вярвам, че той може да го наследи, след като Тайсън се оттегли. Но е само на 21 години, така че тепърва има още много какво да учи”, споделя Джон Фюри.