Начало Други Хабиб следи с интерес изявите на Мо Салах

Хабиб следи с интерес изявите на Мо Салах

Хабиб следи с интерес изявите на Мо Салах
0

Непобеденият шампион на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов, разкри още от футболните си пристрастия. Боецът е голям фен на Мохамед Салах. Острието на Ливърпул е от най-популярните спортисти в последно време. Ето какво мисли Орелът за египтянина:

„Никога не съм се срещал с него преди, но следя изявите му. Той е чудесен играч, а ние се нуждаем повече от такива като него – да ни представлява правилно пред целия свят. Мохамед направи име, защото е дисциплиниран. Мисля, че Аллах е с него. Младата генерация се нуждае от човек като него. Той е скромен, въпреки популярността си“, сподели Хабиб.

„Той е икона, която ние трябва да пазим и да му помагаме да успее. Възхищавам му се. Страхотен пример за морал е в цяла Европа“, добави Нурмагомедов по време на визитата си в Абу Даби.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.