Начало Самбо и бойно самбо ЦСКА София влезе в тройката на Държавното по самбо

ЦСКА София влезе в тройката на Държавното по самбо

ЦСКА София влезе в тройката на Държавното по самбо
0

„ЦСКА София“ завърши на трето място в крайното класиране на Държавния личен отборен шампионат по самбо за кадети в Троян. Състезанието се проведе в събота (1 октомври).

„Червените“ завоюваха пет медала, три пети места и отборна купа при кадетките. Михаела Кирилова беше над всички в този ден и спечели шампионска титла на България в категория до 47 килограма.

Така възпитаниците на Красимира Томова, председател на „ЦСКА София“ , успяха да я зарадват два дни, след като тя отпразнува своя рожден ден. На шампионата те бяха водени от нея и треньорката Ваня Иванова, световна и европейска шампионка по самбо.

Класиране на самбистите на „ЦСКА София“:

1. Михаела Кирилова – 1 място
2. Мартина Лелекова – 2 място
3. Биляна Евтимова – 3 място
4. Божидар Геров – 3 място
5. Борис Иванов – 3 място
6. Светослав Димитров – 5 място
7. Божидар Гелев – 5 място
8. Трайчо Николов – 5 място

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.