Начало ММА Питбул Фрейре приспа феновете на Белатор

Питбул Фрейре приспа феновете на Белатор

Питбул Фрейре приспа феновете на Белатор
0

Патрисио Фрейре направи нужното, за да защити титлата на „Белатор“ срещу Адам Бориц на галавечер в Лонг Бийч, Калифорния. Питбула заложи на сигурното, но не и на атракцията в 286-ото PPV шоу на промоцията на Скот Кокър.

Двамата бяха освиркани от публиката след края на 25 минути „екшън“. Съдиите вдигнаха ръката на бразилеца след карти 48-47, 49-46 и 50-45 в негова полза.

Фрейре разчиташе главно на времето в контрол на земя и не предприе особени рискове, нансяйки втора загуба в кариерата на своя съперник. Най-интересният момент дойде в заключителните секунди, когато успя да заключи кимура, но времето не му стидна да откаже претендента.

В подглавното събитие Ей Джей МакКий победи с единодушно решение (29-26, 30-26 и 30-27) Спайк Карлайл. В друга битка от основната карта Джереми Кенеди сломи Аарън Пико с ТКО след контузия, а Хуан Арчулета взе мача си с Енрике Барзола след три рунда доминация (30-27 х3).

След галата стана ясно, че Фрейре е получил 150 хиляди щатски долара. Заплатата на Бориц е 100 хиляди, колкото и тази на МакКий. Джереми Кенеди пък е прибрал 110 хиляди, включвайки 50 хиляди заради своя бонус.

Спайк Карлайл пък е глобен с 20% от приходите си, защото се провали на кантара преди „Белатор 286“.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.