Начало ММА Дъстин Порие се замисля за бъдещето си в ММА

Дъстин Порие се замисля за бъдещето си в ММА

Дъстин Порие се замисля за бъдещето си в ММА
0

Дъстин Порие не успя да сбъдне мечтата си, а именно да стане световен шампион на UFC. Той претърпя загуба от Чарлс Оливейра. Бразилецът принуди Порие да се предаде в главното събитие на галавечерта UFC 269, само 1:02 минути след началото на третия рунд.

,,Гадно е. Работих усилено за да се върна тук и да се боря за световната титла. Провалих се. Просто съм с разбито сърце, наистина“, каза Порие.

„Мъчът бе добър, но той е шампионът. Има толкова малко място за грешки в тези битки. Чувствах се добре. След първата част си помислих, че ще стана световен шампион тази вечер“, сподели боецът със сълзи в очите.

Преди UFC 269, Порие беше непобеден през 2021 г. През годината той два пъти надделя над MMA звездата Конър Макгрегър. Сега обаче боецът се замисля за бъдещето си в спорта.

 „Мога да направя всичко, за което се замисля. Мога да се боря за още един пояс. Мога да се върна там, където искам да бъда. Просто не знам дали искам. Това е въпросът, на който трябва да се погледна в огледалото и да отговоря. Искам ли да го направя отново? Искам ли отново да тръгна по този път? Този отговор ще дойде в следващите няколко дни или няколко седмици“, коментира Порие.