Начало Бокс Ломаченко: Ще отида навсякъде, за да се бия с Камбосос

Ломаченко: Ще отида навсякъде, за да се бия с Камбосос

Ломаченко: Ще отида навсякъде, за да се бия с Камбосос
0

Василий Ломаченко иска да си уреди битка с шампиона в лека категория Джордж Камбосос. Украинецът победи Ричард Коми след много силно представяне и счита, че е направил достатъчно за сблъсък с австралиеца.

Шампионът изяви желание да защитава коланите в Австралия

„Ще отида където и да е за сблъсък с него. Трябва ми този шанс“, обяви Ломаченко.

„Ако Бог ми даде този шанс, ще го грабна. И преди съм казвал, че не обичам да говоря за себе си. Имаме много добри бойци в нашата категория. Можем да организираме страхотни мачове в бъдеще.“

“Видях ситуацията с Коми. Беше много тежко за него и затова казах да спрат битката. Той е истински войн и има голямо сърце. Продължихме и показахме на хората 12 хубави рунда“, допълни Лома.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.