Начало ММА Юсуф Садик отказа съперник пред погледа на Марк Зукърбърг

Юсуф Садик отказа съперник пред погледа на Марк Зукърбърг

Юсуф Садик отказа съперник пред погледа на Марк Зукърбърг
0

Една от най-зле пазените тайни в ММА – милиардерът Марк Зукърбърг все пак беше специален гост на UFC Fight Night 211 в Лас Вегас. Създателят на социалната мрежа Facebook се наслади край клетката на експресната победа на нигерийската машина в категория „перо“ – Юсуф Садик.

Експлозивният боец имаше нужда от едва половин минута, за да заключи съперника си Дон Шайнис, който направи жалък опит за тейкдаун и откри врата си. След като се пробва неуспешно да се измъкне от обсега на Садик, аутсайдерът в мача изяде няколко тежки колена.

В 30-ата секунда всичко приключи след отлично изпълнение на „гилотина“.

Зукърбърг изглеждаше възхитен от шоуто край откагона. Богаташът беше в компанията на своята съпруга Присила Чан. Камерите уловиха азиатката да остава с широко отворена уста по време на една от битките.

В часовете преди галавечерта президентът Дейна Уайт отрече слуховете, че Зукърбърг е капарирал за себе си много места и ще бъде VIP гост на UFC Fight Night 211. Това обаче все пак се оказа вярно, макар и в зала „Апекс сентър“ да имаше и други фенове.

Страхотни битки тази вечер“, Зукърбърг написа под публикация на UFC в социалната мрежа Instagram.

Веднага се появиха въпроси дали милиардерът е на това събитие единствено да се наслади на ММА от най-висок клас или няма да направи сериозна инвестиция в смесените бойни изкуства.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.