Начало Видео Отново премии за самбистите след европейските медали (ВИДЕО)

Отново премии за самбистите след европейските медали (ВИДЕО)

Отново премии за самбистите след европейските медали (ВИДЕО)
0

С парични премии от Стоян Саладинов отново бяха зарадвани националите по самбо след участието си на Европейското първенство в Нови Сад, Сърбия. На шампионата на Стария континент и в конкуренцията на други 27 страни, тимът ни завоюва 7 медала при мъжете и жените и 8 при юношите и девойките. Всички отличия са с цвят бронз.

Бонусите бяха раздадени днес на специална церемония в Пресклуб „България” в присъствието на президента на Българска федерация по самбо Росен Димитров, старши треньорите на националните отбори Красимира Томова (юноши и девойки) и Васил Соколов (мъже и жени).

Премии от дългогодишния благодетел на родното самбо Стоян Саладинов получиха освен медалистите, Ангел Ангелов, който завърши пети, целият треньорски щаб и Иван Нетов, който бе главен съдия на шампиона.

При мъжете и жените на почетната стълбичка в Нови Сад се качиха: Ива Иванова (жени, 59 кг),  Емил Незиров (бойно самбо, 71 кг), Иван Хърков (спортно самбо, 79 кг),  Ивайло Симеонов (бойно самбо, 79 кг), Камен Георгиев (бойно самбо, 88 кг), Любомир Тончев (бойно самбо, 98 кг),    Мартин Маринов (бойно самбо, над 98 кг).

Всички национали са получили 1 седмица почивка, а вече отново са в тренировъчен режим и продължават с подготовката си за Световното първенство за мъже и жени, което е през ноември в Киргизстан.