Начало Самбо и бойно самбо Първи международен самбо лагер в Колумбия

Първи международен самбо лагер в Колумбия

Първи международен самбо лагер в Колумбия
0

За пръв път в историята на самбото международен лагер се провежда в Колумбия. Кали посреща бойци от целия панамерикански регион, което е поредното доказателство за разрастването на дисциплината.

Националите бяха събрани от Международната федерация по самбо (FIAS).

В тренировъчните занимания взимат участие състезатели от Колумбия, Венецуела, Мексико, Еквадор, Коста Рика, Гватемала, Боливия и Доминикана.

Програмата включва 2 тренировки на ден – за техника в стойка и упражнения на земя. Предвидени са часове за посещение на фитнес и зала за забавления и отборни спортове. В нея бойците ще сплотят колектива допълнително.

Освен чудесните тренировъчни условия – първият международен самбо лагер в Колумбия ще предложи много приключения на атлетите.

Разходки из Кали и посещения на всички забележителности.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.