Начало Самбо и бойно самбо Съблеченото в автобуса момче бе подкрепено от футболни фенове

Съблеченото в автобуса момче бе подкрепено от футболни фенове

Съблеченото в автобуса момче бе подкрепено от футболни фенове
0

Младият самбист, който беше нападнат и съблечен в столичния автобус №404 в края на миналата седмица, получи подкрепа от фенове на футболния клуб „ЦСКА-София“. Днес младежът се е срещнал с представители на симпатизиращата на „ЦСКА-София“ фракция „Трапеза бойс“ и е получил пълна екипировка, фенски артикули и маратонки.

Подарените на младия спортист артикули

Часове след като 14-годишният самбист от школата на „армейците“ стана жертва на издевателството, спечели медал от републиканското първенство. Въпреки изключително високия стрес, момчето се е решило да се яви и впоследствие стига до финала в дивизията си.

Това съобщава директорът на спортното училище „Генерал Владимир Стойчев“ – Борис Борисов, предаде БНТ.Насилственият акт, който бързо привлече вниманието на медиите, предизвика бърза реакция и от МВР. От институцията съобщиха, че са задържали извършителите. Очаква се съответните органи да определят каква ще бъде санкцията, която ще изтърпят те.

Източник: webcafe.bg

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".