Начало Самбо и бойно самбо Включиха самбото в Световните бойни игри през 2021

Включиха самбото в Световните бойни игри през 2021

Включиха самбото в Световните бойни игри през 2021
0

Столицата на Казахстан – Нур Султан, ще посрещне Световните бойни игри през 2021. Това решение беше взето преди дни, а вече са ясни част от дисциплините на събитието. Една от тях е самбо, информира сайтът на Международната федерация по самбо.

Игрите ще се проведат след 24 месеца между 3 и 9-ти май на няколко места в казахстанската столица.

Дворецът на бойните изкуства ще е в епицентъра на събитието, а официално се очаква да отвори врати през идното лято. В момента домакините се опитват да улеснят логистиката за всички състезатели, които ще представят държавите си през 2021 година.

Програмата ще бъде близка до тази от 2013, когато Санкт Петербург прие Игрите. Тогава самбото също беше включено, а така бе и в Пекин през 2010 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.