Начало Senshi Александър Петров: Публиката е като допълнителен човек на ринга за мен (ВИДЕО)

Александър Петров: Публиката е като допълнителен човек на ринга за мен (ВИДЕО)

Александър Петров: Публиката е като допълнителен човек на ринга за мен (ВИДЕО)
0

Александър Петров приема радушно публиката всеки път, когато дойде да го подкрепи на бойните галавечери SENSHI и по всичко личи, че този път ще очаква същата подкрепа на 8 юли срещу Али Ел Амери.

Публиката е като допълнителен човек на ринга, който ми помага в тежките моменти. През целия двубой ги чувам как скандират името ми и как се надъхват с мен на ринга. Чувството е уникално!“, каза Петров пред Sportal.

Той разказва още за трудностите в кариерата си, през които е бил принуден да премине – счупвания на кости, разкъсвания на мускули, нокдауни. Подобни неща е длъжен да преглъща, за да продължи напред своето развитие на голямата кикбокс сцена.

Билетите за епичното морско издание на международното бойно шоу вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Почитателите на бойните спортове ще може да се насладят на 36 бойци от 20 държави в 17-о издание на бойната галавечер.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.