Начало Senshi Александър Петров нокаутира Секулович в най-зрелищния рунд на SENSHI

Александър Петров нокаутира Секулович в най-зрелищния рунд на SENSHI

Александър Петров нокаутира Секулович в най-зрелищния рунд на SENSHI
0

Александър Петров (България) дебютира на международните галавечери SENSHI с ТКО във втория рунд над Филип Секулович (Черна гора).

Двамата се биха в категория до 85 кг по правилника на KWU Full Contact в зала „Конгресна“, Варна.

Съдията на ринга „Нидерландския дървосекач“ – Петер Артс, прекрати сблъсъка във вероятно най-зрелищния рунд в историята на SENSHI, с четири нокдауна за по-малко от половин минута.

Ето как се разви мачът:

В равностойна размяна Петров успя да нанесе зрелищен ритник в главата на съперника. Това го окуражи и направи подсечка, след която черногорецът за малко не падна. Впоследствие Александър вкара комбинация от три бързи удара, а след това наниза и комбинация ляв-десен с акцент хай кик. Последните 30 секунди българинът заби още един ляв и коляно в тялото на съперника. На свой ред той отговори с няколко ритника, но не особено опасни.

Александър започна силно и втория рунд. Негов тежък кик отекна във водещия крак на съперника и той вече понакуцва. Двамата влязоха на размяна, а поредното попадение в тялото на Секулович го прати в нокдаун. След това обаче Петров на свой ред бе пратен на земята – гардовете паднаха! На ринга настана истинска касапница, като Филип падна за трети нокдаун в рамките на около 15 секунди. Бомбардировката не спираше.

Петров беше в режим „убиец“ и малко след ставането го просна отново на ринга, а Петер Артс прекрати битката.

Победа с технически нокаут във втория рунд за Александър Петров.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.