Начало Senshi В Германия: Сергей Браун ни прослави на SENSHI 10 и вдигна три купи

В Германия: Сергей Браун ни прослави на SENSHI 10 и вдигна три купи

В Германия: Сергей Браун ни прослави на SENSHI 10 и вдигна три купи
0

Триумфът на германеца Сергей Браун беше отразен подобаващо от редица издания в родината му. Звездният киокушин и кикбокс боец нокаутира Асан Бафета (Франция) във втория рунд от основния мач на SENSHI 10. 

Поредният успех на Браун в главна битка от картата на международните професионални галавечери SENSHI беше отбелязан с гордост във вестник „Fuldaer Zeitung“, който му посвещава цяла страница.

„В началото имах трудности със скъсяването на дистанцията“, споделя Браун за изданието.

„Това беше четвъртата ми победа от четвърто участие на SENSHI. Цялата организация беше на топ ниво. Видяхме много зрелищни битки, събитието беше супер.“

Местната преса с гордост споделя всички детайли около SENSHI 10 и подчертава, че германецът е спечелил три купи в рамките на вечерта.

Освен тази за победата Браун си тръгна още с приза за най-добра техника и „Шлема на Спартак“, която му бе връчена лично от Шихан Иво Каменов – изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Вестникът „Osthessen Zeitung“ отбелязва, че Сергей Браун е записал успех със зашеметяващ нокуат с дясно кроше, а още от тази седмица започва да се готви за карате турнир в Швайнфурт.

„Вечерта беше изпълнена с екшън. В тези времена на коронакриза е дори още по-мотивиращо да се биеш. Във Варна имаше стотици души по трибуните“, отбелязва Браун, който живее в Германия, където в момента има забрана за публика.

Голямата звезда на SENSHI не пропусна и да посети Европейското първенство по киокушин карате на KWU, което се проведе на следващия ден (неделя), часове след победата му над Бафета.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.