Начало Senshi COVID-19 отлага мача на Сергей Браун и Никола Тодорович в SENSHI 8

COVID-19 отлага мача на Сергей Браун и Никола Тодорович в SENSHI 8

COVID-19 отлага мача на Сергей Браун и Никола Тодорович в SENSHI 8
0

Световният шампион на WAKO PRO и известен германски нокаутьор Сергей Браун от Германия ще пропусне участието си в осмото издание на SENSHI заради положителен тест за коронавирус, с който е бил диагностициран тази сутрин в немска лаборатория.

На 22-ри май в София той трябваше да се изправи срещу световния шампион по кикбокс за младежи от Сърбия Никола Тодорович, но предвид ситуацията двубоят ще отпадне от програмата на елитната международна бойна гала и на 22 май ще гледаме 10 битки по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact.

Сергей Браун е добре познат за феновете на SENSHI. През февруари тази година той участва в един от ключовите двубои от седмото издание на бойната гала и спечели Световния пояс на WAKO PRO. Той е двукратен световен шампион по кикбокс за професионалисти и шампион на Diamond Cup по карате киокушин.

Освен световен шампион по кикбокс за младежи опонентът на Браун от Сърбия – Никола Тодорович, има зад гърба си много победи в редица национални и международни галавечери и турнири. Шампион е на Сърбия и е сред най-талантливите бойци на съседката ни.

Никола Тодорович след участието си в SENSHI

На 22 май от 19 часа предстои да се насладим на 10 мача между професионални състезатели по кикбокс, киокушин и муай тай от 12 държави. Бойната галавечер ще се излъчва на живо в България по Bulgaria ON AIR, Max Sport 1 и Boec.bg, както и пряко за цял свят по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Karate Kyokushin News.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.

За повече информация следвайте социалните канали на SENSHI във:

Facebook: https://www.facebook.com/senshigala

Instagram: https://www.instagram.com/senshi.gala/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCo3xddjMRG8BuscGa768Cng

Twitter: @senshi_gala