Начало Senshi Осмото издание на SENSHI се задава на 22-ри май с бойци от 11 държави

Осмото издание на SENSHI се задава на 22-ри май с бойци от 11 държави

Осмото издание на SENSHI се задава на 22-ри май с бойци от 11 държави
0

Бойци от 11 държави излизат на международното бойно шоу нa SENSHI 8 на 22 май от 19 часа

Бойната галавечер ще се излъчва на живо безплатно за цял свят

Ново взривяващо бойно шоу са подготвили от международната верига SENSHI. То ще се проведе на 22 май от 19 часа в София и ще изправи на ринга професионални състезатели и шампиони по бойни спортове от цели 11 държави!

SENSHI 8 ще предложи на феновете на високия адреналин и качествените битки общо 10 двубоя по правилниците KWU SENSHI и KWU Full Contact, където са позволени по-близки бойни ситуации, удари с лакти, колена и хвърляния.

В бойната карта на събитието са включени професионални състезатели и шампиони по карате киокушин, кикбокс и муай тай от Германия, Казахстан, Сърбия, Украйна, Испания, Италия, Беларус, Португалия, Нидерландия, Босна и Херцеговина, Румъния, България и Русия. Всички те ще пристигнат в България след предоставяне отрицателни PCR тестове на границата, а организаторите на бойното шоу ще покрият разходите по провеждането и на допълнителни PCR тестове за всеки от тях за гарантиране на максимална сигурност.

Бойната галавечер SENSHI 8 ще се проведе при закрити за публиката врати и съгласно всички мерки за превенция на здравните власти, а всеки, който жадува за качествено бойно шоу, може да го проследи на живо в реално време по MAX Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.BG.

SENSHI 8 ще се излъчва на живо безплатно и за феновете на бойните спортове в цял свят през най-голямата онлайн телевизия за бойни спортове FITE, както и на сайтовете на Boec.COM, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Кarate News.