Начало Senshi Сергей Браун с гордост вдигна шлема на Спартак на SENSHI 10

Сергей Браун с гордост вдигна шлема на Спартак на SENSHI 10

Сергей Браун с гордост вдигна шлема на Спартак на SENSHI 10
0

Германецът Сергей Браун, който се очертава като най-голямата звезда на SENSHI, грабна два приза в юбилейното десето издание на международните професионални галавечери.

С нокаута си над коравия французин Асан Бафета, Браун си заслужи приза за най-добра техника.

Освен това той се поздрави с впечатляващата статуетка „Шлема на Спартак“, която му бе връчена лично от Шихан Иво Каменов – изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Тя се връчва за първи път, специално на десетото издание на SENSHI. Оттук насетне ще се връчва в края на всяка година за най-заслужилите бойци през 12-те месеца в престижните галавечери.

Драгомир Петров спечели наградата за боен дух, а нокаутът на вечерта съвсем заслужено отиде при дебютанта Александър Петров.

Ето всички резултати от SENSHI 10:

Петър Стойков победи Жоао Силва

Тудор Потороака победи Драгомир Петров

Атанас Божилов победи Филип Хафели

Артьом Пашпорин победи Алексис Лажуа

Едуард Алексанян победи Павел Турук

Александър Петров победи Филип Секулович

Рубен Гарсия победи Андрей Чехонин

Никола Филипович победи Данило Воеводкин

Ахмед Крънич победи Раодван Куля

Сергей Браун победи Асан Бафета

Снимки: Студио Леземанн

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.