Начало Senshi Могъщата лява ръка на Артьом Пашпорин даде урок на Алексис Лaжуа

Могъщата лява ръка на Артьом Пашпорин даде урок на Алексис Лaжуа

Могъщата лява ръка на Артьом Пашпорин даде урок на Алексис Лaжуа
0

Артьом Пашпорин (Русия) победи Алексис Лaжуа (Франция) в четвъртия мач от бойната карта на SENSHI 10.

Двамата вдигнаха феновете във варненската зала „Конгресна“ в сблъсък по правилата на KWU SENSHI в категория до 70 кг.

През цялата среща звездата на SENSHI тероризираше съперника с лявата си ръка и страхотни боксьорски умения.

Ето как се разви мачът:

Страхотна комбинация за Пашпорин ляв-десен още в началото. Французинът опита да отговори с два кика, но те не раниха Артьом. Вместо това руснакът пласира двоен ляв прав и отново нанесе поражения. Ветераннът на SENSHI продължи да доминира и в последната минута на откриващия рунд с добри боксови удари. Французинът така и нямаше отговор за лявата му ръка.

Пашпорин беше устремен и в началото на вторите три минути, с две бързи комбинации с ръце. Французинът изненадващо не намираше решение за боксьорските комбинации на Артьом. Вместо това ритниците му увисваха и не постигаше нищо с тях. В средата Лажуа беше сериозно разклетен и до края на рунда изяде още леви ръце от Пашпорин.

Алексис демонстрира интересни неща в първата минута от последната част и дори направи хвърляне, което се позволява от атрактивния правилник. Артьом обаче отново задейства атомната си лява ръка и бързо се върна в рунда. Заключителната първа минута видяхме и едно от редките попадения с крак за звездата на SENSHI. Руснакът завърши много силно и точно преди гонга, пласирайки три бързи удара в тялото.

Така решението бе взето лесно – победа за Артьом Пашпорин.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.